BLOGS, GOOGLE DOCS I PRESENTACIONS

Aquest trimestre el que farem serà treballar de forma col·laborativa mitjançant google docs o bé un eportfoli, farem recerca d'informació relativa a un tema d'interés personal-acadèmic al que haurem de donar un enfocament relacionat amb el nostre compromís amb el desenvolupament, i el resultat de la feina es penjarà en un bloc.

Hi ha molta gent treballant i fent coses excel·lents, així que els recursos que utilitzarem majoritàriament ja estan elaborats per altres mestres, professorat, pedagogs/es, etc. Farem ús dels seus recursos, ja que generosament els comparteixen, fent-los amb això el nostre personal homenatge i aprofitant per agraïr-los la feina feta.Els recursos de que farem ús seran els següents:


Web 2.0 Ikastaroa, wiki on trobarem els tutorials bàsics necessaris per començar a treballar.

Recursos educatius per a la tecnologia, web recopilatòria d'enllaços que he creat i on podrem trobar en les pestanyes "ODM, recursos generals" i "Informàtica", allò que ens pot aportar informació per al desenvolupament de la tècnica i del contingut.


Objectius del Mil·lenni, document editat per FETE-UGT I ISCOD, que ens pot oferir idees concretes del que s'està fent.


TECNODM, bloc on els alumnes de 4t aniran introduint els seus treballs amb la seva presentació.


En lloc del bloc el que han fet els alumnes és crear el seu propi bloc amb les seves presentacions. Unes presentacions breus presenten els alumnes creadors dels blocs i l'altra presentació representa la recerca feta al voltant d'un dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

Tot seguit us indico els objectius treballats i, si pitjeu, podreu veure els blocs que ha fet l'alumnat d'informàtica de 4t d'ESO a l'Institut Marta Mata de Salou.


Avaluació, rúbrica que ens ajudarà a ells i a mi a avaluar la presentació que incorporaran al bloc així com el seu treball en equip.


L'avaluació també es durà a terme mitjançant el seguiment del full diari de treball on anireu veient les pràctiques que hem de fer, l'atenció prestada, els deures individuals i de grup, etc. Ho rebreu per doc compartit.


Guida Al·lès comparteix això en la seva wiki i ens diu:

A vegades els oblid. Els fillets valents, els competents, els que s’envesten a la vida. Els que no tenen res i ho valen tot. Els d’allà baix, emprats i abandonats, seran l’aigua que amararà la terra eixorca del nord ric i satisfet.


Per finalitzar penjarem el treball de recuperació del segon trimestre d'en Luis Miguel. El treball ha estat elaborat amb el Picassa per poder fer el muntatge i el Photoshop editant les fotos.

PAISATGES


Gràcies a tots i totes per la feina que heu realitzat.

Molta sort allà on aneu!