ELECTRÒNICA
Abans de començar amb la programació en sí el que farem és fer un repàs introductori dels conceptes elèctrics i electrònics que ja hauriem de saber per començar.
Per tal de poder-ho fer, ens acompanyarem del material realitzat pel professor Rafa Fernández a la web aratecno.
Podeu linkar la presentació aquí:
Repaso electricidad.
També trobarem electricidad para 2º i 3º de ESO i molts exercicis per a practicar. Us he passat les fotocòpies.
Mireu també la pestanya electricitat d'aquesta wiki, ja que aquí tenim penjat un altre document que us ajudarà a estudiar.
Abans de començar us indico els criteris d'avaluació generals de la matèria. Dins de cada tema anirem afegint més concreció.
Així per començar, i una vegada hem repassat els conceptes bàsics d'electricitat, farem un examen que ja comptarà per a l'avaluació final del trimestre. Necessitareu saber: Apunts de classe, apunts del professor Jorba al link de la pestanya d'electricitat, exercicis fets a classe relacionats amb la llei d'ohm, valors de les resistències, la potència elèctrica i la energia consumida.
Data primer examen: divendres 21 d'octubre. Us envio un esdeveniment al vostre calendari. Aneu mirant el correu ja que podeu rebre informacions d'interès per la matèriá.
Si tot va bé, podrem començar a fer un senzill muntatge electrònic mentre descobrim els components bàsics de qualsevol circuit electrònic.

ELECTRÒNICA ANALÒGICA
Electrónica, també del professor Rafa Fernández.
Disposem d'enllaços per treballar els conceptes d'una manera una mica més dinàmica. Veiem els següents enllaços trobats a l'edu365.
Recursos en www.edu365.com

colors resistències

llei d’ohm

LED

CV Electrònica, els components de semiconductor

Soldadura amb estany


ELECTRÒNICA DIGITAL


Electrònica digital